Guangzhou EPT Environmental Protection Technology Co.,Ltd

Guangzhou EPT Environmental Protection Technology Co.,Ltd

High quality, Best service,Reasonable price.

Home
Products
About Us
Factory Tour
Quality Control
Contact Us
Request A Quote
Home ProductsFume Extractor Accessories

Professional Bamboo Type Fume Extractor Arms for Welding Fumes Extraction System

Professional Bamboo Type Fume Extractor Arms for Welding Fumes Extraction System

Professional Bamboo Type Fume Extractor Arms for Welding Fumes Extraction System

Product Details:

Place of Origin: China
Brand Name: Waterun
Certification: CE/ROHS/SGS
Model Number: G06-0020

Payment & Shipping Terms:

Minimum Order Quantity: 1 set
Price: negotiation
Packaging Details: pack together with fume extractors.
Delivery Time: 10 working days after received your payment
Payment Terms: T/T, western Union or Paypal
Supply Ability: 1,0000pcs per month
Contact Now
Detailed Product Description
Features: Easy For Movement Product Name: Metal Castors
Application: Use With Fume Extractor Together Material: Metal
Color: Black Size: 3cm
Use For Fume Extractor: F6001,F6002,F6001D,F6002D,F2/3/5/6000D,M6001/2W,B1000D

 

Metal Castors with Brake / Normal Castors for Fume Extractor 

 

 

Specifications:

 

Rubber/Metal Castors 2pcs with brake, 2pcs normal castors.

Size: about 3cm diameter.

 

 

Description:

 

The rubber castors make the movement easy and flexible.

You can move the machines exactly where is needed.

 

 

FQAS:

 

1. Can i order without castors?

Answers. Sure, but we recomment our customers order with castors. It can make the work more easy.

 

2. How many different extractor arms that your company have? What’s the standard length? What are commonly used?

 

Answers. We have bamboo type tube, soft tube and bobbin tube; the bamboo tube standard length is 1.4m, bobbin tube is 1.2meter, the soft tube can be  configure according to buyer request. The bamboo tube 75mm is commonly used.

 

2. The ducts for the fume extractor can be shortened or lengthened?

 

Answer: It can be shortened or lengthened appropriate; but we suggest not more than 1.5meter. For multi-station, the total pipe length should not exceed 10 meters.

 

3. What’s the material for the nozzles? Can it use in high temperature? What are their characteristics?

 

Answer: the nozzle material have silicone, acrylic, white iron and aluminum. Silicon material can withstand temperatures up to 400 degrees; the acrylic material good transparency but cannot resist high temperature; iron material cost economy, high temperature resistant, but not poor transparency ; Aluminum material is light weight, high temperature resistant, but price high.

 

4. What’s the best distance between the nozzle and the smokes?

 

Answer: The distance to be 5-15cm is the best.

 

7. Bent pipe will affect smoke purify?

 

Answer: Yes, it affect the suction power, it should reduce the bent rate.

 

8. Is it normal if the tubes gave out a steady buzzing?

 

Answer: It is normal, it caused by the pipeline vibration, try to straighten the bent pipes.

 

9. The diameter of the tubes will effect the results for absorb smokes?

 

Answer: Yes, the smaller diameter, the bigger suction.

 

10. How long needs to clean the tubes?

 

Answer: There’s no limited, it depends on pipeline jam situation to clean.

 

 

Applications:

 

Waterun Technology offer a wide range of volume fume extractor accessories and extractor arms. Customers can select the suitable accessories for the fume extractors.

 

 

Competitive Advantage:

 

1. One size castors fits to all big models of fume extractors.

 

2. The same fume extractor can have different ducts for selections.

 

3. There’s many different nozzles for the ducts.

 

 

Contact Details
Guangzhou EPT Environmental Protection Technology Co.,Ltd
Send your inquiry directly to us (0 / 3000)