Guangzhou EPT Environmental Protection Technology Co.,Ltd

Guangzhou EPT Environmental Protection Technology Co.,Ltd

High quality, Best service,Reasonable price.

Home
Products
About Us
Factory Tour
Quality Control
Contact Us
Request A Quote
Home ProductsLaser Fume Extractor

Aluminum Hood Dust Extractor Accessories For Fumes Extractor Smoke Eliminator Machine

Aluminum Hood Dust Extractor Accessories For Fumes Extractor Smoke Eliminator Machine

Aluminum Hood Dust Extractor Accessories For Fumes Extractor Smoke Eliminator Machine

Product Details:

Place of Origin: China
Brand Name: Waterun
Certification: CE/ROHS/SGS
Model Number: G06-0015

Payment & Shipping Terms:

Minimum Order Quantity: 1 set
Price: negotiation
Packaging Details: 75mm duct 47x40x25cm/2pc, 3.6kgs
Delivery Time: 10 working days after received your payment
Payment Terms: T/T, western Union or Paypal
Supply Ability: 1,000pcs per month
Contact Now
Detailed Product Description
Features: Reduce The Impact Of External Wind On Smoke Product Name: Square Silicon Nozzle
Application: Use With Fume Extractor Together Material: Silicon
Noise: Black Size: Φ55mm
Type: Square Use For Fume Extractor: F6001,F6002,F6001D,F6002D

 

Aluminum Hood Fume Extractor accessories for Fumes extractor Smoke Eliminator Machine

 

 

Specifications:

 

Name

G06-0015

75mm bamboo duct

50mm tube

Diameter

Φ75mm x 310mm

75mm

50mm

Application

for fume extractors

F6001/2,1D/2D

 

F6001/2,1D/2D

 

Color

Silver color

Black

Black

Material

Aluminium

PE

PE

Features:

Easy install

Easy adjustment

Diameter can adjustment

 

 

Description:

 

Name: Big Round Aluminum Hood
Material: Aluminum
Size: Φ75mm x 310mm

 

Application: Universal trap bamboo spout, corresponding to the location of the smoke
Functions: Avoid the wind from outside impact function for abersorb fumes, gas

 

Compared to the previous small aluminum cover smoking, smoking effective distance longer than before, and more reliable quality, not easily deformed, better overall effect, but also easy to install, more convenient.

 

Photo:

 

Aluminum Hood Dust Extractor Accessories For Fumes Extractor Smoke Eliminator Machine

 

 

 

 

FQAS:

 

1. How many different extractor arms that your company have? What’s the standard length? What are commonly used?

 

Answers. We have bamboo type tube, soft tube and bobbin tube; the bamboo tube standard length is 1.4m, bobbin tube is 1.2meter, the soft tube can be  configure according to buyer request. The bamboo tube 75mm is commonly used.

 

2. The ducts for the fume extractor can be shortened or lengthened?

 

Answer: It can be shortened or lengthened appropriate; but we suggest not more than 1.5meter. For multi-station, the total pipe length should not exceed 10 meters.

 

3. What’s the material for the nozzles? Can it use in high temperature? What are their characteristics?

 

Answer: the nozzle material have silicone, acrylic, white iron and aluminum. Silicon material can withstand temperatures up to 400 degrees; the acrylic material good transparency but cannot resist high temperature; iron material cost economy, high temperature resistant, but not poor transparency ; Aluminum material is light weight, high temperature resistant, but price high.

 

4. What’s the best distance between the nozzle and the smokes?

 

Answer: The distance to be 5-15cm is the best.

 

7. Bent pipe will affect smoke purify?

 

Answer: Yes, it affect the suction power, it should reduce the bent rate.

 

8. Is it normal if the tubes gave out a steady buzzing?

 

Answer: It is normal, it caused by the pipeline vibration, try to straighten the bent pipes.

 

9. The diameter of the tubes will effect the results for absorb smokes?

 

Answer: Yes, the smaller diameter, the bigger suction.

 

10. How long needs to clean the tubes?

 

Answer: There’s no limited, it depends on pipeline jam situation to clean.

 

 

Applications:

 

Waterun Technology offer a wide range of volume fume extractor accessories and extractor nozzles. Customers can select the suitable accessories for the fume extractors.

 

 

Competitive Advantage:

 

The same fume extractor can have different Nozzles for selections. One size nozzles fits to different models of fume extractors. There’s many different nozzles for the ducts.

 

 

Contact Details
Guangzhou EPT Environmental Protection Technology Co.,Ltd
Send your inquiry directly to us (0 / 3000)