Guangzhou EPT Environmental Protection Technology Co.,Ltd

Guangzhou EPT Environmental Protection Technology Co.,Ltd

High quality, Best service,Reasonable price.

Home
Products
About Us
Factory Tour
Quality Control
Contact Us
Request A Quote
Home ProductsLaser Fume Extractor

330W 1.4M Digital Hepa Industrial Fume Extraction Systems For Laser Engraving

330W 1.4M Digital Hepa Industrial Fume Extraction Systems For Laser Engraving

  • 330W 1.4M Digital Hepa Industrial Fume Extraction Systems For Laser Engraving
  • 330W 1.4M Digital Hepa Industrial Fume Extraction Systems For Laser Engraving
  • 330W 1.4M Digital Hepa Industrial Fume Extraction Systems For Laser Engraving
  • 330W 1.4M Digital Hepa Industrial Fume Extraction Systems For Laser Engraving
  • 330W 1.4M Digital Hepa Industrial Fume Extraction Systems For Laser Engraving
  • 330W 1.4M Digital Hepa Industrial Fume Extraction Systems For Laser Engraving
330W 1.4M Digital Hepa Industrial Fume Extraction Systems For Laser Engraving
Product Details:
Place of Origin: China
Brand Name: Waterun
Certification: CE/ROHS/SGS
Model Number: F3000D
Payment & Shipping Terms:
Minimum Order Quantity: 1 set
Price: negotiation
Packaging Details: 55x45x90cm/set, 31kgs
Delivery Time: 10 working days after received your payment
Payment Terms: T/T, western Union or Paypal
Supply Ability: 1,000pcs per month
Contact Now
Detailed Product Description
Type: Industrial Fume Extractor Advantage: DC Brushless Motor
Filter: Active Carbon,glass Fiber And PP Input Power: 330W
Dimension: 420x320x785mm Length Of Duct: 1.4M
Systemic Flow: 400m3/h Noise: Less Than 70db
High Light:

smoke extractor

,

industrial smoke eater

 

330W digital hepa filter fume filtration system for laser engraving

 

Specifications:

 

Model Number:

F3000D

Input Power

330W

Voltage/Power:

AC110-220V

Systemic Flow:

400m3/h

Filtering Efficiency:

0.3micron 99.97%

Length of Duct:

Dia.90mm x1.4m

Noise:

Less than 70db

Dimensions(mm)

420 x 320 x 785

Net weight

31kgs

 

 

Description:

 

Waterun Fume Extractor used for smoke and dust purification in the processes of welding, polishing, cutting, grinding and the recycling of rare metals, precious materials, etc., it can purify large amounts of small harmful metallic particlessuspended in the air. With the advantages of high purification efficiency, low noise, flexible use, small covering area, etc.

 

Suitable for arc welding, carbon dioxide-shielded welding, gouging MAG welding, carbon arc welding, gas welding and cutting, and other special welding workplaces produced fume.

 

 

Features:

 

1. Our F3000D fume extractor is specially designed for industrial welding fume and light weight particles, can be widely applied to many places that produce dust and oil fume and industries such as electronic wave soldering, metal processing, laser cutting, etc. It is very light and flexible. With a two-meter-long movable flexible pipe, it can be moved to different locations.

 

2. This kind of machine has incomparable disposal efficiency: at rated air volume, the welding fume elimination efficiency is above 99.97%, thus can discharge directly in the workshop.

 

3. Safe and stable: the Mobile Exhaust Gas Extractor has automatic detection and malfunction diagnosis function.

 

4. With Alfa movable arm that the Mobile Exhaust Gas Extractor can be stopped in any position of the three -dimensional space, the workers can work more efficiently.

 

5. The machine is easy to operate and maintain: when maintaining, what needed to be done is just to open the assess door and take out the electric field to soak and wash.

 

 

Applications:

 

Our line of floor, bench top, mounted and portable units serve a variety of applications including welding, soldering, manufacturing, laboratory and pharmaceutical operations. Waterun Technology Co.,Ltd manufacturing a variety of high quality air purification systems for filter the harmful substances. Don’t despair if you don’t see your application listed below. Our modular product line can be configured in a number of different ways to address your specific requirements.Contact us today to find out the solutions!

 

1.

 soldering fume extractor

2.

 laser cutting, laser engraving and marking

3.

 electronics Manufacturing

4.

 welding, laser welding

5.

 medical, moxibustion, moxa-moxibustion

6.

 beauty fume extraction

7.

 Pharmaceutical and laboratories, chemical

8.

 3D printing

9.

 dust collector

 

 

FQAs:
 
1. What’s the functions for the filters?
Answers. 1) Pre-Filter/F8 pre-filter: the large-size pad filter can filter large particles of dust (according the requirement to select pre-filter or F8)
2) PP Middle Filter/Fiber glass filter: it filters the middle-size, small size particles bigger powders for prolonging the main filter's life. (according the requirement to select PP middle filter or fiber glass filter,can use both, the efficiency better.)
3) Main Filter/Active carbon: it cleans harmful particles and fumes.
4) High efficiency filter(combine middle filter and active carbon filter): it can filter about 0.3micron particles and other harmful fumes.
 
2. What’s the advantage compare with ducted exhaust fan?
Answer: 1. Many advantages like (1) Clean the air quality (2) energy saving (3) easy installation, flexible remove (4) low cost (5) reduce the incidence of diseases and major diseases, and health is priceless (6) to reduce unpleasant  smell (7) to reduce dust and other harmful substances, and so on.
 
3. The ducts for the fume extractor can be shortened or lengthened?
Answer: It can be shortened or lengthened appropriate; but we suggest not more than 1.5meter. For multi-station, the total pipe length should not exceed 10 meters.
 
4. What’s the best distance between the nozzle and the smokes? 
Answer: The distance to be 5-15cm is the best.
 
5. How long need to to replace the pre-filter, middle filter and the main filter?
Answer: 1. Pre-filter : normally needs to replace by 1 months
             2. Middle filter: normally needs to replace by 3 months
             3. Main filter: normally needs to replace by 6 months.
 
6. Bent pipe will affect smoke purify?
Answer: Yes, it affect the suction power, it should reduce the bent rate.
 
7. Can our fume extractor completely filtered poison gas?
Answer: No, there still no any kind of filter can filter out 100% of poison gas, but you can make a different filter net rate upon request.

 

8. What’s the life span of our fume extractor?
Answer: Motor lifetime is (continuous working 24 hours) 20,000 hours, consider environmental factors. Usually it can use 4-5 years without any problems.

 

Contact Details
Guangzhou EPT Environmental Protection Technology Co.,Ltd
Send your inquiry directly to us (0 / 3000)